Jeg sælger ud af garderoben på insta!

Hvis I endnu ikke er med på noderne omkring min nye salgs-insta, så er det tid I kommer det! I går lavede jeg nemlig profilen @mariemysalg, hvor jeg sælger lækre sager fra min garderobe, som I kan byde på – blandt andet en del af de ting, I ser på billederne i det her indlæg! Der er allerede nogle sager, der er budt på og som senest kan bydes på i løbet af i aften(blandt andet den seje denimjakke), så hurry up! 

Der kommer meget sandsynligt flere ting løbende, så husk at følge profilen og hold øje – og har I nogle favoritter fra min garderobe I kunne være interesserede i at købe, så skriv til mig – så smækker jeg det måske op på salgs-insta’en!

SHOP MIN GARDEROBE LIGE HER! 

 

 


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “Jeg sælger ud af garderoben på insta!”

  1. Renée Avatar
    Renée

    Flotte ting, æv jeg ikke er din størrelse! Men kan du evt. afsløre hvor du har den søde kamel-knagerække fra?