My work: Rainbow Bloom Shoot

 (lær at lave video-gifs her)

For få dage gik noget spændende i luften. Som I ved, har jeg jo arbejdet lidt for Mathilde henover de seneste par måneder og for ikke mega længe siden skød vi nogle billeder af hendes seneste kollektion, som, sammen med det nye site, blev lanceret i fredags. Næsten alt foto- og video-materiale på siden har jeg lavet og jeg er pissestolt!

Til Bloom-kollektionen, som er den seneste, skød jeg nogle billeder og lidt video, som jeg simpelthen er så glad for. Når jeg skyder for MyRainbowTee får jeg lov til at lege som jeg vil og skyde de billeder, jeg har lyst til at lave og denne gang var bare ekstra nice!  Vi brugte søde Simone som model, som var så skøn at fotografere.

For at se mine favorit-billeder fra shootet, plus min behind the scenes video, skal I bare keep scrolling! Hvad synes I om billederne?

Mine egne favoritter er det første med planten på hovedet, billedet med tulipanerne, der stikker ud af kraven og billedet hvor Simone sidder på gulvet i den lilla nederdel og skraldgriner.  Hvilket er jeres favorit?

bloom