når man rammer plet

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -4

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -3

outfit may 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-4

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -1-2

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -5

outfit may 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-2

outfit april 16 nemesis babe marie my jensen danish blogger -2-2 HAT, SKIRT, BELT & SHIRT: SECOND HAND, SHOES: SELECTED, NECKLACE: STINE GOYA, EARRINGS: HERE,  LEAF RING: HERE, SIMPLE RING: HERE 

Kender I det, når man bare rammer plet? Når man føler, at dér var det – det perfekte outfit?

I går var jeg hoppet i et af mine favorit-outfits for tiden, et outfit, der består af udelukkende gode, gamle ting, der har været i min garderobe længe, og som jeg priser rigtig højt: den perfekte skjorte, mit mest behagelige skørt og min fasters gamle spejder-bælte, tilsat en genbrugs-baskerhue, der lige toppede outfittet af med en fransk fornemmelse, og små guldsmykker, der gjorde looket helt gennemført. Jeg elsker det! Og jeg har planer om at have det på så tit jeg kan komme afsted med det!

I dag er jeg hoppet i næsten helt samme look, dog med et grønt skørt og uden hue, fordi jeg nød følelsen af at have outfittet her på i går så meget at jeg blev nødt til at beholde følelsen.

Har I også et favorit-outfit, I ikke kan lægge fra jer? Hvad er det?

[show_shopthepost_widget id=”1617656″]