room tour – nørrebro-edition

nemesis babe room tour norrebro-7

Fra mit femte hjem i løbet af det seneste år, kommer endnu en room tour – jeg er for snart tre uger siden flyttet midlertidigt på Nørrebro med min blogger-veninde Emma Silke og jeg må sige at dette værelse er det, der indtil videre har føltes mest som mig. Det er en del mindre end alle de kæmpe-værelser jeg har boet i før, det er lidt klemt at have alle mine ting her, men jeg er vild med det. Farverigt, sjovt, fyldt med planter, plakater og møbler i mørkt træ! Derudover kommer jeg også snart med et lille kvikt opbevarings-tip til dem(læs: os) med lidt for mange ting.

Jeg er flyttet ind i værelset delvist møbleret, hvilket har betydet at jeg bor med nogle ret så fine møbler, der desværre ikke er mine – det smukke skrivebord, skuffedariet og den enormt flotte net-stol.. Det kunne jeg godt beholde!

Men som alt andet er det desværre kun midlertidigt, at jeg bor på skønne Nørrebro med sidebensparket og blogger-roomie, da jeg nemlig kun har værelset i tre måneder. Derefter skal jeg flytte sammen med en anden god veninde, så hvis I kender til en 2-værelses for maks 10500kr eller 3/4-værelses for maks 15000kr I København, der er ledig fra August, må I endelig sige til, for jeg regner med at mit næste hjem skal være noget mere permanent.

 

nemesis babe room tour norrebro-2 nemesis babe room tour norrebro-2-2 nemesis babe room tour norrebro-1-2 nemesis babe room tour norrebro-1 nemesis babe room tour norrebro-4-2 nemesis babe room tour norrebro-4 nemesis babe room tour norrebro-6 nemesis babe room tour norrebro-3 nemesis babe room tour norrebro-6-2 nemesis babe room tour norrebro-3-2 nemesis babe room tour norrebro-8 nemesis babe room tour norrebro-9 nemesis babe room tour norrebro-10

 

Hvad synes I om mit nye værelse? Og skulle I eventuelt have et tip til mit næste hjem?