negledetaljer og en klo

Photobucket

Her er lige et lille detaljebillede fra mit forrige outfit – jeg synes det skulle have et indlæg for sig selv! Egentlig skulle jeg bare have fotograferet min neglelak – forskellige toner af rød og blå med en hvid “outline“, som jeg selv synes er ret så lækker og fin at se på – men der var ligesom noget, der overtog billedet. I anledning af at jeg havde et papegøjeskørt på, var jeg nemlig gået all in på fugletemaet og havde taget “kloen” på. De rigtig gamle læsere husker nok kloen – jeg købte den i Det Gyldne Dådyr får omkring to år siden, dog har jeg ikke fået gået så super meget med den. Mest fordi den er lidt upraktisk og ubehagelig at have på, men holdt fast hvor er den bare super sej! Så da jeg fandt igen, da jeg pakkede tøj til København, skulle den altså med. Hvad synes I om den – og om neglelakken?

Here’s a little detail from my previous outfit – I think it needed a post all by itself! It should just have been a photo of my nailpolish – differens hues og blue and red with a white outline, which I find quite cute and nice to look at – but something else seemed to take over this picture. Since I was wearing a parrot skirt, I decided to go all in on the bird theme and wear “the claw”. The real old readers probably remember the claw – I bought it about two years ago in Det Gyldne Dådyr, but I haven’t worn it much. Mostly because it’s not at all practical nor pleasant to wear, but god, it’s so cool! So when I found it, while packing for Copenhagen, I had to bring it. How do you like it – and how do you like the nail polish?