snapshots fra modeugen, pt. 2

Photobucket Jeg mødte Cille, der var iført denne sindssygt fantastiske, westernagtige frynse-læderjakke. Guuuuud, hvor er jeg jaloux!  /  I met Cille, who wore this amazing, western-like fringe leather jacket. Gooooooooooooooood I’m jalous!
Photobucket Jeg så denne super seje pige, der kørte et ret lækkert sporty outfit med knæstrømper og røde buffalos – så sejt!  /  I saw this really cool girl, who had this great sporty thing going on with a pair of  red buffalos – so cool!
Photobucket.. og jeg så endnu flere høje, høje flatforms. Disse sad også på Cille. / … and I saw more high, high flatforms. These were on Cille’s feet.
Photobucket jeg så denne pige, klædt næsten kun i hvidt, til Weekday-eventet.. Se lige den super lækre papirsagtige taske!  /  I saw this super cool girl, almost only dressed in white, at the Weekday-event.. Just look at that gorgeous papery bag!
Photobucket Jeg så en pige, kun klædt i karry-farver og guld med et lidt orientalsk tema, hvilket jeg altså lige skulle have et billede af!  /  I saw a girl wearing nothing but curry-colours and gold and a little oriental look, which I had to take a photo of!
Photobucket Jeg mødte Helene, der havde en lækker, hjemmesyet plastic-ting på hendes skjorte, hvilker jeg bare elskede sammen med hendes syrenfarvede hår. / I met Helene, who wore a cool plastic-thing on her shirt, which I really loved with her lilac hair.