neglelakering og en sludder om hyggelige dage

PhotobucketPhotobucketJeg fik desværre ikke taget en masse gode billeder, da jeg hang ud med Sarah i København forleden, som jeg vidst kom til at love i forgårs.. Her er dog et par billeder af en meget fin neglelak hun lavede på mig – et ret så fint Piet Mondrian-agtigt mønster som jeg er blevet ret så glad for. Jeg kan også forestille mig at det vil være super fint i andre farver end primærfarver.. Måske blå, turkis og lilla? Hm, I hvert fald er det et ret så fint mønster! Men tilbage til mine dage med Sarah – det meste af tiden hang vi bare ud på café og sludrede i evigheder, vi skød en masse outfitbilleder og torsdag mødtes vi med Stine, hvor vi genbrugsshoppede og gik endnu mere på café. Det var virkelig nogle hyggelige dage og vi havde det så fint sammen – det er næppe sidste gang jeg smutter på sådan et besøg! Til trods for min ret så dårlige billedlige dækning af min lille Københavnertur, kan der faktisk findes billeder af det; Sarah var nemlig ret så flink til at snuppe billeder, så der ligger allerede nogle henrivende og utroligt stemningsfulde billeder fra den første cafétur på Sarahs blog HER og jeg har forhørt mig om at der kommer flere senere! Men hvad synes I om neglene, er de ikke bare super?

Unfortunately, I didn’t shoot a bunch of photos from hanging with Sarah in Copenhagen recently, as I promised two days ago.. Here’s a couple of photos from a cute mani she did on me – a quite nice Piet Mondrianish pattern, which I really adore. I imagine it could be great with other colours than the primary ones.. like blue, turqoise and purple maybe? Well, it’s quite nice still, I think! Oh, back to my days with Sarah – most of the time we just hung out in cafés and chatted for ages, actually, we shot lots of outfit photos and Thursday we met up with Stine, thrift shopped and went to an other café. It was such a cozy couple of days and we had a great time together – I’m sure it won’t be the last time I go for such a trip! Despite my pretty poor photographic coverage of my Copenhagen trip, there are photos to be found; Sarah was more active documenting our days together and she’s already put some astounding and very evocative pics from the first café trip on her blog HERE and I heard that more are coming up later! But how do you like the nailpolish, isn’t it swell?