NEMESIS, BABE – hvad synes DU?

NEMESIS BABE marie my in Paris shot by isabella thordsen-18

Året et nær omme og jeg synes det er længe siden, jeg lige har stukket fingeren i jorden og målt temperaturen hos jer, mine læsere, hvad angår bloggen. Så nå skal det ske og jeg vil gerne høre lidt fra jer, nu det jo som regel er mig, der snakker mest herinde. Jeg har altid haft en ting med at det er mig, der stædigt bestemmer over hvad jeg laver med bloggen.. Men når vi ser realiteterne i øjnene, har I altid været en kæmpe del af NEMESIS, BABE, og når jeg husker på at jeg ikke kan genopfinde den dybe tallerken alene hver dag, kommer jeg også i tanke om hvor vigtigt det er at inddrage jer i min blogging-proces.

Så hvad synes I om NEMESIS, BABE? Hvad kan I lide når jeg laver? Hvad kunne I ønske jer mere af – eller mindre for den sags skyld? Hvilke indlæg har I elsket at læse? Og hvad har I synes om udviklingen her på bloggen?

Gå berserk i kommentarfeltet og fortæl mig endelig hvad I synes om alt, der har med NEMESIS, BABE at gøre – og smid gerne links med til de ting, I har kunnet lide eller har synes knap så meget om! Jeg glæder mig til at høre fra jer 🙂

Udgivet
Kategoriseret som BLOG