NEMESIS BABE over and out <3

HEJ ALLESAMMEN! Hvis nogen altså stadig læser med herinde.

Som I nok har spottet har bloggen stået stille i 1 år og med god grund. Jeg har skullet finde ud af hvad der skulle ske, hvor jeg skulle hen professionelt – og personligt for den sags skyld – og jeg er endelig faldet til ro med beslutningen om at NEMESIS BABE altså er et overstået kapitel for mig efterhånden. Jeg har det seneste år fokuseret min energi på min uddannelse og arbejde med art direction og andre kreative og professionelle projekter end bloggen, og det har føltes helt rigtigt at bruge min energi på at arbejde med noget andet end at promovere min egen person.
Hvis I vil holde øje med hvad jeg ellers har gang i kan I tjekke www.mariemy.com ud, hvor jeg har smækket min portefølje sammen med alt det art direction, video-tamtam, SoMe-halløj, branding-lol og fotosjov som jeg har lavet ved siden af bloggen – og som forhåbentlig bliver en levevej fremover.
Ps! Man kan hyre mig som freelancer til alt det her – overvej lige det! 

Men tilbage til farvel-blog-situationen:  I behøver ikke gå at håbe at der kommer mere indhold her på bloggen, men samtidigt kommer jeg heller ikke til at slette den – gud nej! Overvej lige hvor meget opturs-indhold jeg har skabt over de 8 år bloggen varede. Funky outfits, shoppingguides, artikler, både relevante og irrelevante samarbejder, uendelige mængder af farvekombinationer, inspiration og alt der ellers har fulgt med. Det må ligge til evigt skue på det store internet for the world to see! Når jeg tænker på det hele(og en gang imellem stalker mig selv på bloggen) er jeg både imponeret og rørt(og nogle gange halvpinlig) over hvad det er, jeg har haft gang i siden jeg var 18 og kedede mig så uendeligt den sommerferie i 2010 hvor NEMESIS BABE så dagens lys.

Derudover har jeg fået nogle helt formidable venskaber, et netværk i modebranchen, jeg end ikke havde drømt om da jeg startede, og latterligt meget kærlighed fra jer, mine trofaste og pisseskønne læsere, som har betydet ualmindeligt meget for mig. Hvis bare 18årige Marie kunne se mig nu. Ej, hvor er det egentlig voldsomt at tage afsked med alt det. Ej, nu får jeg næsten lyst til at gå i gang igen. Men som situationen er nu, er den pause jeg satte bloggen på sidste sommer permanent – blogger-industrien har simpelthen udviklet sig i en retning, der slet ikke passer til mig… Men måske finder på noget igen en dag, hvem ved? Min skabertrang er i hvert fald ikke væk, nu skal jeg bare finde ud af hvordan den skal udmønte sig.

I kan forresten stadig følge med på @nemesisbabe på Instagram hvor jeg en gang imellem uploader noget, da jeg ikke lige kan overskue at skifte navn på den(og nogen allerede har taget @mariemy).