Out of office/min første ferie i 8 år/vi ses

Kæreste læsere.
I dag sker der noget, som er ret vildt for mig. Måske er det normalt for stort set alle andre, men for mig er det ret stort og også lidt svært: Jeg skal holde ferie. Ægte ferie.

Som jeg har luftet på bloggen og insta har det seneste halve år været præget af stress, og til trods for at jeg nu allerede har haft ferie i en her måned, går jeg stadig rundt med stress i kroppen. Og eftersom jeg virkelig har kunne mærket stressen fysisk de sidste par måneder, har jeg besluttet mig for at tage det seriøst og gøre noget ved det.

Selvom det kan virke banalt er en pause fra internettet en ret stor ting i min verden. Siden jeg startede bloggen for 8 år siden har jeg ikke haft den, arbejdet med den og instagram ude af hovedet i mere end max en uge. Som blogger er sagen lidt den, at man altid skal holde sig synlig, hele tiden opdatere og være på og tilgængelig, men det gør også at man jo aldrig har fri. Der er en form for angst forbundet med at tage så lidt som bare en dag fri fra det hele – følgerne flygter, folk glemmer én, og når det er ens arbejde kan man potentielt miste penge på det. Skræmmende – både at det sker, men også at konsekvenserne ved lige at tage en pause, hvilket jo er helt normalt, kan være så store.

Ikke desto mindre har jeg bestemt mig for at gøre det. Hellere tage den konsekvens, lade de følgere, der vil have at man er på 24/7 flygte og få lidt luft til hovedet, end at vågne en dag med stress der gør at man ikke kan gøre noget som helst i endnu længere tid. Hellere tage ansvar for sit helbred i et par uger og miste det, der kan mistes på den tid og have det bedre i det lange løb.

Så nu sker det! Fra i dag går jeg på ferie her på bloggen og sletter instagram-appen fra min telefon i to uger(ikke profilen, bare rolig!) og prøver at få luft til hovedet, være nærværende og holde min første ægte ferie i mit voksenliv.

I mellemtiden, hvis I stadig kommer til at klikke jer herind i ny og næ, kan jeg anbefale en håndfuld indlæg som I kan spendere de næste to uger med.

Min serie om kreative sjæle og deres projekter:

CREATIVE MINDS #1: Helga Askehave
CREATIVE MINDS #2: Line Rossau
CREATIVE MINDS #3: Juliane Holmstrøm
CREATIVE MINDS #4: MatMakesStuff
CREATIVE MINDS #5: Anna Kjær Damgaard
CREATIVE MINDS #6: Nina Flagstad Kvorning
CREATIVE MINDS #7: Caroline Abel

Se min visuelle praktikansøgning til Monki
Se mit store videoprojekt om selvstændige kreative kvinder
og tjek min porteføljehjemmeside ud, som endelig er færdig!
Øv dig på photoshop og billedredigering:

Insta-billedredigeringsguide
Photoshop school: cut out collages
Photoshop school: fritlægning til collager 
Photoshop school: lav GIF med billeder 
Photoshop school: lav GIF med video

Tjek mine shoppingguides ud til

sommerens udsalg
39 kjoler til din sommer
accessories til din sommer
ting til badeturen

Se mine “glemt guld” indlæg, hvor jeg gennemgår mine outfits fra bloggens spæde år

Marie i 2011
Marie i 2012
Marie i 2013
Marie i 2014

Tjekke min store samling af rejseindlæg og cityguides ud her, inklusiv mit populære indlæg og 10 ting, jeg lærte ved at være på ferie i Rumænien – nå jo, og min cityguide til Tórshavn på Færøerne! Og skal du til KBH har jeg lidt tips her, her og her! 
Vil I læse de mere personlige indlæg, er her en håndfuld fra det seneste år om

at sammenligne sig med andre
stress og produktivitet
at bo i kollektiv
2017 og tvivlen
– ensomhed

Derudover er der jo også de superpopulære halvt-outfitbaserede halvt-datingbaserede indlæg fra efteråret:

Mine tinderdates i outfits #1
Mine tinderdates i outfits #2
Mine tinderdates i outfits #3