NEMESIS, BABE på Tictail

 photo Untitled-1_zps7736d44b.png

Så skete det – det I alle tiggede mig om, siden jeg fortalte jer om at jeg og min søster skulle rydde ud i garderoben.. Jeg har startet en Tictail. Dog er det sket udelukkende af den grund, at I lovede at I ville købe noget, så nu krydser jeg bare fingre for at jeg ikke har brugt timevis på at få den op at køre for ingen verdens skyld. Men alt jeg har at sige er: shop amok lige HER!

So it happened – the thing everybody begged me to do, ever since I told you that I and my sis were selling out from out wardrobes.. I started a Tictail! It only happened because a lot of you promised to buy something, so now I’m crossing my fingers and hoping that I didn’t spend huge amounts on time to make this happen for no reason. But all I have to say is: shop amok right HERE!