NEMESIS, BABE streetstyle

PhotobucketNu har jeg jo været ude og skyde streetstyle til en god sjat modeuger efterhånden og jeg synes at det var på rette tid at få skabt mig et outlet for mine billeder udover bloggen. Jeg vil selvfølgelig stadig lægge mine billeder ud her, som jeg altid har gjort, men jeg synes også det var en god idé at lave en blog, hvor man, hvis man kun vil kigge på mine streetstyle-fotografier, kan gå hen og tjekke dem ud, uden at skulle sidde og klikke sig igennem alle mine indlæg her på bloggen – og for at kunne fremvise mit oeuvre på det område lidt lettere. Derfor findes der nu en NEMESIS, BABE streetstyle tumblr, hvor jeg smider billeder ud løbende i takt med at de også kommer frem herinde. For at være ærlig, må jeg sige at jeg er lidt stolt af den: jeg er tilfreds med mine billeder og jeg synes det er så fint at se dem allesammen samlet – det giver super motivation til at udvikle mig på streetstyle-fronten! Derudover kan jeg godt lide at det er mig selv, der har smidt billederne vandmærket op på tumblr, så jeg ikke tilfældigt falder over dem et sted uden at vide hvordan de er kommet derind og uden de er krediterede. I kan tjekke alle mine streetstyle-fotos fra siden Paris i juli of frem til nu ud lige HER! Hvad synes i om dem?

I’ve been shooting streetstyle photos at fashion weeks for a good while now and I think that it was time for me to make an outlet for my shots, besides from here. I will, of course, continue to put up my streetstyle shots here, as I’ve always done, but I also thought that it was a nice idea to make a blog, where you, if you want to check out my streetstyle pics, could go to look at them without having to sit an click though all the post on this blog – and to show off my oeuvre on streetstyling a little better. Therefore, it’s now possible to click your way onto a NEMESIS, BABE streetstyle tumblr, where I put up my shots continuously as they pop up here. To be honest, I’m a little proud of it: I’m very happy with my photos and I really like seeing all of my pictures gathered in one place – it motivates me so much to do more and better streetstyle photography! Furthermore, I feel more comfortable, now that I’m the one putting up my pics on tumblr, watermarked, in stead of finding them various places and uncredited. You can check all of my streetstyle shots from since Paris in July and up till this day right HERE! How do you like them?