paris new in: la vie géométrique fortsat

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketKan I huske da jeg i dette indlæg bestemte mig for, at mine næste mange indkøb skulle bestå af ting med geometriste mønstre? Well, well, mon ikke jeg fik sat godt gang i det projekt, da jeg var i Paris. Jeg fik ikke shoppet meget, eftersom jeg var syg og under dynen det meste af tiden, når jeg ikke var ude at fotografere, men den sidste dag svingede jeg forbi Vintage Desir(på Rue des Rosiers, et sted jeg ALTID kommer forbi når jeg er i Paris), hvor jeg fik gjort mig et par geometriske køb. Det første var en utrolig nuttet lille bolsjestribet kjole, som jeg uden tvivl ville iføre mig hver dag, hvis jeg arbejdede i en slikbutik. Men nu hvor jeg ikke gør det, vil jeg nok bruge den med små, hvide blondestrømper og en prikket scrunchie når det engang bliver sommer. Den anden ting var en ret så essesntiel polkaprikket nederdel, som jeg tror vil være god til ualmindeligt mange lejligheder. Jeg tænker at bruge den med en croppet pink top eller en stribet skjorte og en farverig sløjfe i håret. Hvad synes I om mine køb?

Remember when I decided that my next buys had t be things with geometric prints on them in this post? Well, well, I did start that project when I was in Paris. I didn’t get to shop a whole lot, since I was sick and in my bed most of the time, when I wasn’t out and about at the shows, but my last day there, I swung by Vintage Desir(on Rue des Rosiers, a place I ALWAYS visit when in Paris), where I got myself some geometric stuff. My first buy was a cutesy little candystriped dress, which I, without a doubt, would wear every day if I worked in a candy store. Now that I don’t, I guess I’ll wear it with little, white lace socks and a dotted scrunchie when the weather gets warmer. The other thing I got was a pretty essential polkadotted skirt, which I think will work well with a cropped, pink top or a striped shirt and a colourful bow in the hair. How do you like my buys?