nettet på neglene

 photo neglenet-1_zps3013dd62.jpg Noget, som I måske ikke ved, er, at jeg har fået mig et julejob i et glaspusteri i Aalborg, hvor jeg hver dag bruger timer på at sælge glasting og – især – at pakke gaver ind og dermed kigge på mine hænder imens. Det kan godt blive noget af en ensformig beskæftigelse, så derfor har jeg haft neglelakkerne og tandstikkerne fremme igen for at gøre det lidt mere spændende at stå og glo på mine hænder hele dagen. Denne gang er det blevet til et lækkert net-mønster, som jeg personligt er helt vild med. Jeg synes det ville blive for meget med en farve på hver hånd, så jeg holdte mig til at holde det simpelt i hvid og lilla – og en enkelt afstikker til turkis på venstre lillefinger – det skulle jo helst ikke blive for kedeligt! Jeg har en idé om faktisk at afprøve det i hvid og sort med grå skygger i nettet.. Ret så neutralt alligevel, men jeg synes simpelthen at mønstret gør, at det kunne blive ret spændende! Hvad har I på neglene for tiden? Og hvad synes I om net-idéen?

Something, you might not know, is that I’ve gotten a “Christmas-job” at a glass workshop in Aalborg, where I every day spend hour selling glass things and – especially – wrapping presents and therefore looking at my hands a lot. That can get quite monotonous, so I’ve taken out my polishes and tooth picks again to make it a bit more fun to look at my hands all day. This time I made a nice mesh pattern, which I really love. I think that it would become too much to do one color per finger, so I decided to keep it simple and go for white and purple – and a little detour to turquoise on the left pinky, I wouldn’t want it to get boring! I have an idea of trying out the pattern with white and black and then grey shadows in the mesh.. Quite neutral, but I really think that this pattern would make it quite cool anyways. What color is your nails at the moment? And how do you like the mesh-idea?