gæst hos ASOS

ALL ITEMS FOUND ON ASOS

Der ser ud til at jeg er kommet ind i varmen hos ASOS – for i denne foregående uge, har jeg været så heldig at være gæsteredaktør på deres “Celeb Daily Edit“(celeb, høhø, som om!), hvor jeg fik lov til at udvælge alle mine yndlingsting fra webshoppen og vise dem frem! Desværre er “Daily Edit” en flygtig ting, eftersom gæste-redaktøren skiftes ud hver uge og min edit sluttede i fredags. Så jeg har lige taget mig tid til at samle de sager, jeg var allervildest med fra min edit: jeg havde fem forskellige temaer over de fem dage, der blandt andet inkluderede print(ingen overraskelse), glitter(heller ingen overraskelse), geometri(nope, igen ingen overraskelse), color blocking(lidt en overraskelse) og “white-out”(uuuuh, faktisk en overraskelse!). Det var en smule ambivalent at lave edit’en eftersom jeg endte med at bruge timer på at kigge overalt på ASOS efter ting, jeg kunne lide, hvilket endte med tusindvis af ting i min “saved items” og dermed virkelig mange ting, jeg super gerne vil eje.. Iiiih, altså! Hvad synes I om mit lille udvalg af yndlingsting – og hvilke kan I bedst lide?

It looks like the girls at ASOS have become a bit fond of me – because this recent week, I was lucky to be picked as guest editor for their “Celeb Daily Edit“(celeb, as if, hah!), where I got to pick out my favorite things from the webshop and show them off! But unfortunately the “Daily Edit” is a volatile thing, since the guest editor only gets to edit for a week and my period of editing finished this Friday. So I decided to put together a bunch of my faves from my edit: I chose to do it in five different themes over my five days, which included prints(no surprise there), glitter and shine(no surprise there either), geometrics(nope, again no surprise), color blocking(maybe a bit of a surprise) and all white(now, that’s actually a surprise!). I felt quite ambivalent doing the edit, since the hours spent online looking through ASOS resulted in a lot of stuff in my saved items and thereby a whole lot of stuff, I’ve been craving ever since! How do you like my picks – and which is your fave?