new in: en usædvanlig sædvane

ragged prist jeans-6 ragged prist jeans-5 ragged prist jeans-4 ragged prist jeans-3 ragged prist jeans-1Som I nok spottede i mit seneste indlæg, har jeg anskaffet mig noget nyt. Sådan rigtig nyt, i hvert fald i forhold til min egen garderobe – jeg har anskaffet mig en af de ting, der måske fylder mest i mange andre folks garderober, men som hos mig fylder cirka 1%. Jeg har købt jeans! Mit første ikke-genbrugskøb i månedsvis er endt med at blive et par vidunderlige mom jeans med holografisk maling på forsiden – vi kan jo ikke have at det bliver for kedeligt, vel?

Jeg fandt jeansene hos Asos. De er af mærket The Ragged Priest, som jeg er blevet helt tosset med; et mærke, der har masser af fede items med små sjove detaljer eller vilde effekter og hvis jeg prøver at skaffe mig af med min nærighed, kommer jeg helt sikkert til at købe flere ting fra The Ragged Priest i fremtiden!

 

Hvad synes I om mine nye jeans?

 

 

SHOP THE RAGGED PRIEST
[show_shopthepost_widget id=”512050″]