Fashion Month Trend Rapport #2

ENGLISH? CLICK HERE!

brug pilene til at klikke dig gennem de forskellige slide shows

FRYNSER

[slideshow_deploy id=’7950′]
[show_shopthepost_widget id=”306450″]

 

En af de ret populære ting, man så på gaderne i London, Milano og Paris var frynser. 70’er-tendensen og western-trenden, som vi kommer til at se en del til i foråret er allerede begyndt at vise sig på gaderne i form af frynser – til fryd for os street style-fotografer, for hold fast hvor er frynserne gode på billeder. Brug frynserne på en kjole til fest eller tilføj et western-twist til din taske eller læderjakke med frynserne – eller giv hele dit outfit et frynset opløftning med et frynse-bælte!

NUDE, BEIGE & CAMEL

[slideshow_deploy id=’7948′]
[show_shopthepost_widget id=”306454″]

Det er så umådeligt tydeligt, efter at have været rundt til modeugerne, at neutrale farver som nude, beige og camel bliver hittet. Den lækre lysebrune farveskala kan ikke andet end at se luksuriøs og afslappet ud på samme tid og på gaden så jeg den i alt fra uldne frakker, lækker strik til elegante, feminine kjoler og streetede sæt.. Mh! Lækkert så det ud og jeg er næsten begyndt at overveje at tilføje jordfarver(what!) til min garderobe efter at have set dem på gaden. Tilsat hvid eller en klassisk blå skal det nok kunne fungere!

TÆPPER & STORE TØRKLÆDER

[slideshow_deploy id=’7953′]
[show_shopthepost_widget id=”306462″]

 

Selvom det ikke var specielt koldt i hverken Milano eller Paris, viste der sig en trend, som vi helt sikkert alle vil juble over denne sæson – at pakke sig godt ind! Tæppe-tørklædet bliver et kæmpe hit denne vintersæson – både modemæssigt og praktisk og jeg skal ikke stå tilbage for at hoppe med herpå.. Jeg mener, det ser jo egentlig ret lækkert ud med sådan en fint, mønstret og uldent tæppe viklet om skuldrene. Og så kan vi skandinaver endelig holde os varme på en virkelig fashionabel måde! Jeg skal på tæppejagt!

MILITÆR KONNOTATIONER

[slideshow_deploy id=’7951′]
[show_shopthepost_widget id=”306470″]

Som et tillæg til trenden med nude- og camel-farverne, kommer her endnu en tendens der har lagt sig i jordfarve-skalaen – nemlig  “army-farver”! Den army-grønne farve har vist sig en hel del på gaderne og konnotationer til army- og safari-looket virker til også at vinde frem i den kommende sæson. Brug den armygrønne med pels, efterårsfarver eller giv den et friskt tvist med for eksempel et par lyse jeans eller en hvid skjorte,