new in

 

Da jeg i lørdags var omkring Krølul kom jeg til – til trods for jeg havde lovet mig selv IKKE at bruge penge – at tage denne virkelig lækre sag med hjem. Jeg gik og kiggede længe dernede og da jeg så den her fine cardigan kunne jeg ikke lade den hænge. Så jeg prøvede den og hang den tilbage og tænkte med det samme at jeg 100% ville fortryde hvis jeg bare lod den hænge der. Tænk nu hvis en anden fik fingrene i den! Så den kom altså med hjem og hvor er jeg glad for den – jeg tror i hvert fald den kan peppe et koldt og kedeligt outfit op til en hver tid 🙂

When I went by Krølul Saturday I accidentally – despite tha fact that I promised myself not to spend any money – took this gorgeous thing home. I went around the shop for long, looking at stuff and when I saw the gorgeous thing I just couldn’t leave it. So I tried it on and the out it back on the hanger and then I instantly knew that I would regret it if I let it hang there. What if anyone got their hands on it? So it went home with me and I am so happy about it – I think it’ll make any boring outfit a bit more interesting 🙂