Så er jeg flyttet!

nu er jeg endelig flyttet over på Bloggers Delight.

Lige nu er der en masse ting jeg skal have gjort, som foreksempel finde ud af hvordan jeg skal lave størrelsen på mine billeder, så de ikke fylder hele skærmen, skrive i min about og ethics & contact sider og sikker en masse andet 🙂 Men det skal jeg nok få styr på.

Jeg håber I alle stadig vil følge med, søde venner.

Gør det f.eks her:
Follow my blog with Bloglovin (den bloglovin der er i bunden af siden er til den gamle Nemesis, Babe)

Hvis du helle vil følge med google friend connect, så gå ind på din blogger-forside og tryk “tilføj” under din liste over blogs du læser fast – så skriver du bare www.nemesisbabe.dk i webadresse-feltet!

 

Hey guys, now I finally moved over to Bloggers Delight. I still have a lot of stuff to do – like finding out how to deal with the pictures not being too big and writing in the about and ethics&contac sections. But I’m sure I’ll get a hold of it!

I hope you’ll keep following me, which you can do right here:

Follow my blog with Bloglovin (the bloglovin in the bottom of the page is for the old Nemesis, Babe)

If you’d rather follow with Google Friends Connect, go to your blogger dashboard, click the “add”-button beneath the lift of blogs you follow and simply write www.nemesisbabe.dk in the webaddress-box!

Udgivet
Kategoriseret som BLOG