new in: bikerchick

Så har jeg fået anskaffet mig en sort lædernederdel. Jeg fandt den i Café Klædeskabet da jeg var derinde i dag og måtte bare have den med hjem, til trods for at den – med forkert styling – kan se lidt “skanky” ud. Jeg regner med at bruge den med en poset t-shirt med print og nok et par strømpebukser om vinteren. Derudover er det lidt et plus at den giver minder tilbage til 90’erne – lige et beklædningsårti for min smag! Der er stadig en hel masse læderskørter tilbage inde hos Klædeskabet forresten, så kom ind og tag et kig!
I’ve gotten myself a leatherskirt. I found it at Café Klædeskabet, when I was there today. I just had to take it home despite the chance of – when styled the wrong way – looking skanky. I’m going to wear it with oversized t-shirts with prints and a pair of tights in the winter. I also like that it is kind of nineties-like – a fashion decade just for my taste!

Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “new in: bikerchick”

  1. Michelle Avatar

    Jeg har også for noget tid siden købt mig en læder-nederdel – og du har nemlig helt ret, man kan nemt se lidt "white trash" og skanky ud (dejligt udtryk iøvrigt! 🙂 ) Men med det rette tøj til, kan det også se super raffineret ud. Min nederdel er f.eks. knælang, og på den måde tror jeg, at jeg undgår det mest slutty look.

  2. Bani Avatar

    awesome skirt!