new in: bikerchick

Så har jeg fået anskaffet mig en sort lædernederdel. Jeg fandt den i Café Klædeskabet da jeg var derinde i dag og måtte bare have den med hjem, til trods for at den – med forkert styling – kan se lidt “skanky” ud. Jeg regner med at bruge den med en poset t-shirt med print og nok et par strømpebukser om vinteren. Derudover er det lidt et plus at den giver minder tilbage til 90’erne – lige et beklædningsårti for min smag! Der er stadig en hel masse læderskørter tilbage inde hos Klædeskabet forresten, så kom ind og tag et kig!
I’ve gotten myself a leatherskirt. I found it at Café Klædeskabet, when I was there today. I just had to take it home despite the chance of – when styled the wrong way – looking skanky. I’m going to wear it with oversized t-shirts with prints and a pair of tights in the winter. I also like that it is kind of nineties-like – a fashion decade just for my taste!