dagens detalje

Igen er jeg hoppet på bølgen med de små detaljer. Da jeg i dag hoppede i min lange stribede secondhand skjorte synes jeg det var så fint at smide min tynde metal choker rundt om halsen med kraven udenover. Som en simpel og utrolig lille butterfly. Hvad synes I om de små detaljer – er det lidt fesent, når man ikke altid lægger mærke til dem, eller er det bare toppen fordi man skal kigge lidt efter for at opdage dem?
I have again gone on the tiny-detail train. When I wore my long striped shirt today, I though it would be a nice touch to wear my thin metal chokeraround my neck sith the collar over it. Like a simpel and incredibly small butterfly. What do you think about the tiny details – it is kinda boring, since you hardly never see them or is it really cool because you have to look harder to see them?