new in: bjørnen og sailoren

PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Hm, ja, titlen på det her indlæg kunne let have været titlen på en fabel med en god morale, men det er det altså ikke.. For nylig svingede jeg nemlig forbi en genbrugsbutik i Aalborg, hvor jeg fandt mig noget vidunderligt! Jeg har virkelig længe led højt og lavt efter en god pels, der hverken var for stor, for dyr, for mørk eller for lang og netop det har jeg endelig fundet – på tilbud endda! Det undrer mig virkelig at genbrugsbutikker til tider har tilbud på deres tøj, men det skal jeg jo næppe klage over, vel? Derudover fandt jeg den fineste, fineste sailorskjorte til en flad Vejgaarddollar, og den kan I tro jeg er ved at blive glad for! Jeg synes detaljerne med ankrene og de små guldknapper er så bedårende og så er kraven og ærmerne jo heller ikke dårlige. Uhm, et skønt genbrugsbesøg, må jeg indrømme! Så er jeg godt klædt på til at vinteren endnu ikke er slut – pelsen er nemlig så dejlig varm at man sagtens kan klare sig med intet andet end en t-shirt inde under.. og så passer den så dejligt til mine damede læderhandsker. Hvad synes om mine lækre køb?

Recently I swung by a thrift store in Aalborg, where I found some wonderful things! I’ve been looking high and low for a good fur coat that is neither too big, too expensive, too dark nor too long and that is exactly what I just found – on sale even! I really don’t get why thrift stores sometimes have sales, but I won’t be the one to complain. Then I also found the nicest decorated sailor shirt for cheap, and I have grown so incredibly fond of it! I think that the details with the ankers and the little golden buttons are adorable and the collar and cuffs aren’t bad either. Yum, a great visit to the thrift store, I must admit! So now I’m well equipped for the winter to keep going for the next two months – the fur coat is so warm that you can easily wear nothing but a t-shirt underneath without being too cold.. and then it goes so brilliantly with my lady like leather gloves. How do you like these buys?