new in: bowler hele dagen.. igen!

PhotobucketPhotobucketJae, jeg troede ikke jeg havde brugt den titel før, men mon ikke jeg allerede har haft den idé om en kikset titelDETTE indlæg også? Well, well, det jeg egentlig bare vil fortælle jer, er at jeg nu har fået anskaffet mig en god, gammeldags bowlerhat. Jeg har besluttet mig for at det er noget, man altså bør eje, så da jeg så den i H&M i går røg den fluks med hjem. Jeg overvejede at købe mig en, dengang det var super trendy, men jeg har det så dårligt med at følge sådanne trends, så nu, hvor den er godt og grundigt død, kan jeg endelig anskaffe mig sådan en nydelig hat. Jeg ved slet ikke om jeg er hatte-typen, men jeg tror denne vil være toppen sammen med den gule frakke, mørkerøde læber og.. bowlerskoene? høhø. Jeg synes også jeg er ved at løbe tør for nye måder at style mig selv, så her er sådan en formidabel hat jo et dejligt friskt pust! Hvad er jeres holdning til hatte?

I thought I hadn’t used that tacky bowling-title before, but obviously I already had that idea in THIS post some time ago. Oh, well, what I wanted to tell you is that I got myself a good, oldfashioned bowling hat. I decided that it’s somthing everyone should own, so when I spotted this in H&M yesterday, it had to go home with me. I considered buying one, when it was all trendy, but I feel so bad about following trends like that, so I waited until the trend was dead, so I now could get my hands on such a charming hat. I don’t even know if I’m the hat kind-of-gal, but I think this would go great with my yellow coat, red lips and.. the bowling shoes? I’m also kind of running dry on new ways to style myself, so this formidable hat is a great, fresh breath of air on that account! How are your feelings about hats?