new in: color block og tekstur

 photo paris-2-2triple_zpsb19af9aa.jpg photo paris-2_zps82983e41.jpgI ved det nok godt, for jeg har muligvis nævnt det en milliard gange før herinde, men nu kommer den igen: Når man er i Paris har man pligt til at second hand-shoppe. Så enkelt er det og jeg har selvfølgelig overholdt mine pligter, da jeg var i byernes by i sidste uge. Denne gang skred jeg godt nok udover mit forbud til mig selv om ikke at købe andet end printede eller skinnende ting. Jeg kunne bare ikke holde mig tilbage, da jeg spottede disse fine sager i diverse second hand-butikker. Den første sag, jeg tog med mig hjem var den utroligt orange, enorme termojakke, som endda også havde rav i lommerne! Jeg ejede indtil da ingen orange jakke – eller særlig meget orange tøj – så jeg så det lidt som min pligt at tage den skønne jakke med hjem. Dagen efter fandt jeg en smule mere; blandt andet en trendy, hvis net-top, en formidabel skjorte med noget, der minder om en præstekrave og den skønneste babyblå, enorme rulekrave-sweater.  Jeg har planer om at tage alle de fine sager i brug under modeugen, tror jeg – især den orange jakke, som nok skal lyse op iblandt alle de sort/grå-klædte modeugegæster. Jeg tænker at bruge den sammen med mit hvide, todelte sæt, sorte nyloner og mine Marni sko. Den blå sweater kommer højst sandsynligt i brug med mine nye, røde støvler og en lædernederdel. Hvad synes I om mine nye indkøb?

 You might already know it, since I’ve been saying it a million times before, but here goes again: When in Paris, it is one’s duty to second hand shop. Simple as that, and I did, of course, stick to my duties when I went to the city of light last week. This time I accidentally moved ignored my prohibition to myself about not buying anything but printed or glittery stuff. I just couldn’t not get this stuff, when I spotted thee nice things in the Paris second hand shops. The first thing I got, was the giant, orange thermo jacket, which even had some amber in its pockets! Before that I didn’t own an orange jacket, or much orange clothes at all, so I see it as an important thing to take thing great jacket home. The day after, I found some more: a trendy, white mesh top, a formidable shirt with a giant pleat collar and the most comfy, baby-blue sweater. I plan to use all these nice things during this CPH-fashion week, I think – especially the orange jacket, which till light up a lot amongst all the black/grey showers of Scandinavia. I’m thinking about wearing it with my white, two piece set, black tights and Marni shoes. The blue sweater will be accompanied by my new red boots and a leather skirt. How do you like my new buys?