new in: efterlysningen er afblæst!

Jæs, efterlysningen efter sorte, høje støvler her til vinter er hermed aflyst! I har nok opdaget at jeg i løbet af de sidste måneder har kastet et par collager med sorte sko efter jer – her, her og her – og jeg må da indrømme at jeg har siddet og surfet nettet efter de perfekte støvler i flere timer om ugen. Men igår var jeg forbi Kræftens Bekæmpelse Igen Genbrug på hjørnet af Vesterbro og Kirkegårdsgade, hvor jeg så disse skønheder. Sorte, høje støvler og så lige i min størrelse – hvor heldig kan man være? Jeg gav en flad hundredemand for dem og jeg er sindssygt glad for dem! Tænk at jeg har gået og forestillet mig at bruge mellem 900-1700kr på et par støvler og så støver jeg de her op til en brøkdel af det. Jeg kan godt li’ at de er lidt grimme og 70’er-diskoagtige og så med et touch af kiksede 90’er-syninger på siden. Derudover sidder de som var de malet på både foden og benet, selv med hyggesokker i til de kolde dage. Jeg er lykkelig, de er så fantastiske, de sko! Hvad synes I – for grimme eller for fede?

The search for black, heeled boots for winter has been called off! You might’ve noticed that I’ve been posting some collages of black shoes during the last monts – like here, here and here –  and I admit to having spent hours and hours surfing the internet for the right pait of black boots. But when I went by Kræftens Bekæmpelse Igen charity thrift shop yesterday I deiscovered these babies. black, heeled boots and then in my size, how lucky can one be? I paid about 14 euros for them and I adore them like hell. I almost can’t believe that I was ready to pay about 100-300 euros for the right boots and then I find them for just a fraction of the prize! I love that they are kind of ugly, a bit 70’s disco-like and kind of 90’s tacky with that stiching on the side. Furthermore, they fit like a glove both on the foot and on the calf, plus I can wear woolly socks in them when it gets cold. I am so happy, those shoes are just amazing! What do you think – too ugly or just too great?