new in: endelig!

PhotobucketPhotobucketPhotobucketSiden for ca. to år siden har jeg savlet efter et par helt bestemte sko fra Weekday. Dengang de var i butikkerne overvejede jeg at anskaffe mig dem i slangeprint, dog var jeg for nærig til at gøre det. Senere forelskede jeg mig i den lysegrå udgave og lige siden har jeg ledt med lys og lygte efter et par i min størrelse. For en uge eller to siden smuttede jeg så omkring Weekday for liige at tage et kig og mon ikke om de to år gamle sko i min størrelse står der.. til 40kr! Sikket kup! Jeg købte dem naturligvis uden at tøve og jeg bliver stadig helt lykkelig af at se skoene stå på mit værelse – nu og da vader jeg da også rundt i dem her hjemme, indtil jeg finder den perfekte anledning til at de skal bruges, uden de bliver beskidte. Åh, sikke fantastiske sko!

About two years ago I saw a pair of shoes in Weekday. At that time I considered getting them with snakeprint, but I was too cheap to buy them. Later on, I fell in love with the light grey version and ever since, I’ve been looking high and low for a pair in my size. About a week or two ago it happened. I went by Weekday, just to look around, and there they were in my size.. for only about 6 euros! Of course I bought them in the blink of an eye and I still get so happy, when I look at them standing in my room – some times I even take them for a spin, when I walk around at home, waiting for them to have their premiere at the right occasion and without getting dirty. Oh, what amazing shoes!