t-shirtdrømme: Your Mom Lies

Photobucket

For et stykke tid siden fik jeg en mail fra det taiwanesiske mærke, Your Mom Lies, som tilbød mig en t-shirt i bytte for lidt omtale her på bloggen – for det meste, når jeg får sådanne tilbud siger jeg nej tak, da jeg sjældent kan identificere mig med de produkter folk vil give mig, men dem her.. Wow! Jeg blev helt blæst væk af hvor sindssygt fede t-shirts, You Mom Lies laver, og sagde ja tak med det samme. Dog kan man ikke være lige heldig hver gang – for da t-shirten var kommet på mit posthus, var der kommet enorm told på, som hverken jeg eller You Mom Lies kunne betale.. hammerøv! Men til trods for at jeg ikke fik min lille dusør, synes jeg alligevel I skal kende mærket, for jeg er helt forelsket i de fantastiske, ret så humoristiske, farverige og velprintede t-shirts de laver. I ved, jeg har det med at et outfit eller bare et enkelt stykke tøj, helst skal være så interessant at man skal bruge mere end et øjeblik på at kigge på det – og mindsandten om disse t-shirts opfylder det krav! Jeg er personligt fulstændig faldet pladask for den første og tredje t-shirt på collagen og begge t-shirts på billedet. Hvis I er lige så forelskede som jeg og har penge på lommen, kan t-shirtsene købes lige HER – husk dog at der nok kommer told oven i, så det kan blive en dyr affære. . men er de t-shirts ikke bare en drøm?

Some time ago, I got an e-mail from the Taiwanese brand, Your Mom Lies, who offered to send me a t.shirt in exchange for some promotion on my blog – usually I end up saying no thanks to offers like that, since I can rarely identify with the products that are offered to me, but these… Wow! I was completely blown away by these insanely cool t-shirts and I accepted the offer in the blink of an eye. But you can’t be so lucky every time, since when the t-shirt arrived at the post office an enormous tax fee had to be paid, which not I nor Your Mom Lies was able to pay.. dang! But despite the fact that I didn’t get the t-shirt, I still think that I need to tell you about this brand, because I’m so deeply and madly in love with those amazing, humoristic, colourful and well printed t-shirts. You know that I love when an outfit or just a piece of clothing is so interesting that you can’t just spend a second looking at it – and this is one of the amazing qualities that these t-shirts have! Personally, I’m head over heels for the first and this tee on the collage and both of the tees on the photo. If you’re as in love and I am and if your wallet isn’t as thin as mine, you can get the t-shirts right HERE – but remember, you might get a tax fee, when the tee is shipped.. but aren’t these t-shirts dreamy?