new in: endnu mere strik

I lørdags var der loppemarked, lækker musik og gratis øl hos Det Gyldne Dådyr i Nørregade i Aalborg, og da jeg var inde i byen så jeg lige mit snit til at slå et smut omkring. I gården stor der to stativer med tøj til en halvtreller, hvor jeg fandt denne lækre og mormoragtige strik. Jeg opdagede den efter to piger havde kigget på den og sagt “Ej, hvor firseragtigt!” – det var mit cue til at gå hen og kigge og man kan sige det var kærlighed ved første blik! Nu er jeg godt i gang med at få bygget mit farvet-sweater arsenal op her til vinteren, så jeg ikke kommer til at gå rundt og se grå og trist ud.
Saturday there was a fleamarket, great music and free beer at Det Gyldne Dådyr, a secondhand shop in Aalborg, and since I was in town I had to go there. In the yard there was two racks of clothes for about 7euros, where I found this grandma-ish sweater. I found it after hearing two girl who lookad at it say, “wow, that’s eighties!” – that was my cue to go and look at it and it was love at first sight. I’m starting to get a good selection of coloured sweater for the winter now – then I won’t have to look boring and grey.