Streetstyle Aalborg: kurz

Jeg ved ikke hvorfor der lige skulle slås over i tysk i overskriften, men jeg vil lige vise jer et billede af en pige jeg fotograferede i H&M her den anden dag. Jeg er sindssygt tosset med hendes hår. Jeg ville aldrig selv kunne bære sådan en kort fritz, men hvor ser hende her bare super flot ud med hendes fine og feminine ansigt of så den korte “drengefrisure”. Idéen med det mørke hår indenunder ser også ultra sejt ud. Jeg fik desværre ikke fat i hendes navn, da jeg tit er lidt akavet når jeg streetstylr og derfor let glemmer at spørge efter navnet. Men er hun ikke bare super fin?
I just want to show you a photo of a girl , I photographed in H&M the other day. I’m insanely in love with her hair! I’d never be able to wear such a hairstyle, but it looks so good on this girl. I love how her fine and feminine face contrasts her boyish hairstyle. Wow. The idea of the darker hair underneath is really cool too. I didn’t get her name, unfortunately, since I am often quite awkward when streetstyling and often forget it. But isn’t she a beauty?