new in: enkelhed

I 2 årsgave fik jeg af min kæreste en fin ring, men grundet mine små splejsede fingre, kunne jeg ikke passe den. Igår slog jeg så et smut forbi en smykkebutik for at bytte ringen – og jeg opdagede heldigvis at Ørsnes i Gravensgade i Aalborg har Line&Jo smykker, juhu! Jeg valgte at bytte ringen til denne skønne og simple ring ved navn Miss Roberta. Den er simpelthen så fin, synes jeg, og jeg er utroligt glad for den! Jeg er sikker på at den kunne komme til at sidde på min finger hver eneste dag fra nu af – jeg overvejer næsten af købe en til, for at have en backup! Jeg har det lidt sådan med smykker, at de enten skal være alt for meget eller utroligt simple, ellers kan jeg ikke rigtig finde ud af at bruge dem. Man må sige at Miss Roberta opfylder det sidste krav. Totalt yndlingsring! Hvordan har I det med smykker?
For our 2 year anniversary, my boyfriend gave me a beautiful ring, but becaure of my skinny fingers it didn’t fit. So yesterday I went by a jewellery shop to get another one and fortunately, I discovered that Ørsnes in Gravensgade in Aalborg carries Line&Jo jewellery, yay! I chose to swap he original ring for this gorgeous and simple ring called Miss Roberta. It’s so encredibly fine, I think, and I’m so fond of it! I’m sure it’ll stay on my finger every day from now on – I’m almost considering buying one more to have a backup! When it comes to jewellery I think it should either be over the top and crazy or very low key and extremely simple. I say Miss Roberta lives up to the last requirement. I think it’s my favourite ring of all times! How do you feel about jewellery?