old in: inspirationsbog

For længe siden, da jeg købte og skrev om bogen “Fra plan til rum” i dette indlæg udelod jeg at fortælle jer noget. Sammen med den bog, købte jeg nemlig også denne fine bog , “100 værker / 100 works“i Pilegaards Antikvariat. Jeg købte begge bøger som en slags inspiration. Den ene var inspiration til nye former og denne er inspiration til farvebrug of motiver. Jeg synes virkelig det er dejligt at have den her slags inspirationsbøger liggende! Indrømmet, er jeg nemlig ikke den store boglæser, men billedbøger er lige noget for mig!

A long time ago, when I bought and wrote about the book “Fra plan til rum” in this post, there was something I didn’t tell you. That day I also bought this fine book “100 værker / 100 works” in Pilegaards Antikvariat. I bought both for inspiration. The first one as inspiration for new shapes and this one as colour and motif inspiration. I just love having these books standing around! Well, yeah, mostly because I’m not much of a book reader. Photobooks, on the other hand, are amazing!