new in: flytteting

Photobucket
Photobucket

Nu hvor jeg jo flyver fra reden, har jeg skulle købe en masse ting ind til når jeg skal bo alene – det begyndte jeg på i går i selskab med Kia, hvor vi kørte rundt til forskellige genbrugsbutikker i Aalborg og sluttede af hos Søstrene Grene. Jeg fik købt en masse skønne ting, bl.a. de ting I ser på billederne her. Jeg fandt det smukkeste gamle bestik i den genbrugsbutik til 75kr for 20 dele – jeg er fuldstændig tosset med det! Jeps, om det er tøj, bestik eller møbler, så kan mange af de gode ting altså findes i genbrug! I genbrug fandt jeg også en lækker, totalt retro håndmikser til kun 30kr. I Søstrene Grene fik jeg fingrene i en kæmpe plasticudgave af en pølsebakke, et par poser krydderier, små krukker til krydderierne og noget af det vigtigste i en husholdning; farverige sugerør! Sidst men ikke mindst fik jeg fingrene i den fineste, måske en smule ødelagte, barok-agtige stol. Jeg har ledt højt og lavt efter fine, barok-agtige møbler og denne faldt lige i min smag – så kan man jo fikse den med lidt nål og tråd og ellers har det slidte look jo også sin charme. Jeps, jeg er godt på vej til at samle mig en masse gode ting til min nye bolig i smilets by! Hvad synes I om mine fine køb?

Since I’m moving out soon, I’ve had to buy a lot of stuff for when I’ll be living by myself – I started shopping for my new place yesterday with Kia, where we went driving around to furniture thrift stores in Aalborg and ended with going to Søstrene Grene to get some more stuff. I got a lot of great things, among the ones you see on the photos above. I found the most beautiful, old cutlery in a thrift store for 10 euros for 20 parts – I just love it! Yep, whether it’s clothes, cutlery or furniture; there are amazing things to find in thrift stores! I also found a cute, retro mixer in a thrift store for less than 5 euros. In Søstrene Grene I found a giant plastic hot dog tray, some pags of spices, little jars for spices and one of the most important things in a household; colourful straws! Last but not least, I got my hands on the nicest, a bit damaged, baroque like chair. I’ve been looking high and low for baroque like furniture and this was just perfect for me – and it can be fixed with a little help from a needle and a thread.. and then the worn look is kind of charming, I think. Yep, I’m on my way to having my stuff together for moving to the city of smiles! How do you like my buys?


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “new in: flytteting”

 1. Sidsel Sofie Avatar

  Det ser så fint ud!

 2. Josephine Avatar
  Josephine

  Jeg har lige et spørgsmål, som dog ikke knytter sig til indlægget… Men ville spørge om du evt. ikke ville sende mig din guide omkring Paris, da jeg rejser dertil snart, og det er jo altid dejligt med nogle gode tips!! 😉

  1. Marie Avatar
   Marie

   det vil jeg gerne 🙂 bare smid mig en mail på nemesisbabe@hotmail.com og skriv at du gerne vil have den 🙂

 3. Katrine Avatar

  Neeeeeej, hvor er det dejligt at se, at den smukke barokstol havnede hos dig! Jeg var selv så tæt på at købe den i fredags 🙂 Skønne ting, du har hittet dig. ER helt vild med piskemaskinen…

  1. Marie Avatar
   Marie

   haha, hvor pudsigt 🙂 Jeg var også lige ved at lave den stå, men heldigvis fik jeg pruttet prisen ned til et punkt, hvor den altså bare SKULLE med hjem 🙂

 4. Michelle Avatar

  Den stol er godt nok et fund! Jeg er vild med det skæve ryglæn.

 5. Emilie Avatar
  Emilie

  Har LIGE kigget på pølsebakkerne i sidste uge 🙂 Hvor spændende at du flytter til Århus! Så kunne det jo være at man rendte ind i dig en dag!

  Du skriver, at du har venner i Århus, men hvis du skulle få brug for ekstra tips, er du meget velkommen til at skrive!

  http://www.studdedladybugs.blogspot.dk

 6. Maria Avatar

  Hvor er den stol dog bare fantastisk! Den havde jeg også købt lige på stedet hvis det var mig der var faldet over den! Lucky you!

 7. Julie Mitzie Avatar

  Det er nogle lækre ting, især stolen! Held & lykke med flytningen, er selv lige flyttet hjemmefra, så ved hvordan det er med alle de ting der skal ordnes og købes osv. 🙂

  http://www.juliemitzie.com

 8. Rosa Avatar
  Rosa

  Held og lykke med flytningen! Og hvor er det bare nogle fine ting, håndmikseren er da alt får fin! Hvor meget gav du får stolen? 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   mange tak! Ja, ikke, jeg er så glad for det hele, jeg gav kun 200 for stolen 🙂

 9. Anne Avatar

  Wow, noget guld du har fået købt! Håndpiskeren er simpelthen for sød altså 🙂 og så var det jo hammer billigt.
  Knus til dig.

  http://smilanne.blogspot.dk/ – blog om TRÆNING, MOTIVATION, SUNDHED

 10. Anne Cathrine Avatar

  Wauw den stol er bare cool 🙂

 11. Pixels &+Poesi Avatar

  Virkelig fin stol. Jeg drømmer også om sådan en gammel sag, som jeg ville ombetrække. Desværre synes min kæreste at sådan noget er totalt mormor. Gad vide hvornår det går op for ham at min stil bare generelt er lidt old fashion? 😉