new in: flytteting

Photobucket
Photobucket

Nu hvor jeg jo flyver fra reden, har jeg skulle købe en masse ting ind til når jeg skal bo alene – det begyndte jeg på i går i selskab med Kia, hvor vi kørte rundt til forskellige genbrugsbutikker i Aalborg og sluttede af hos Søstrene Grene. Jeg fik købt en masse skønne ting, bl.a. de ting I ser på billederne her. Jeg fandt det smukkeste gamle bestik i den genbrugsbutik til 75kr for 20 dele – jeg er fuldstændig tosset med det! Jeps, om det er tøj, bestik eller møbler, så kan mange af de gode ting altså findes i genbrug! I genbrug fandt jeg også en lækker, totalt retro håndmikser til kun 30kr. I Søstrene Grene fik jeg fingrene i en kæmpe plasticudgave af en pølsebakke, et par poser krydderier, små krukker til krydderierne og noget af det vigtigste i en husholdning; farverige sugerør! Sidst men ikke mindst fik jeg fingrene i den fineste, måske en smule ødelagte, barok-agtige stol. Jeg har ledt højt og lavt efter fine, barok-agtige møbler og denne faldt lige i min smag – så kan man jo fikse den med lidt nål og tråd og ellers har det slidte look jo også sin charme. Jeps, jeg er godt på vej til at samle mig en masse gode ting til min nye bolig i smilets by! Hvad synes I om mine fine køb?

Since I’m moving out soon, I’ve had to buy a lot of stuff for when I’ll be living by myself – I started shopping for my new place yesterday with Kia, where we went driving around to furniture thrift stores in Aalborg and ended with going to Søstrene Grene to get some more stuff. I got a lot of great things, among the ones you see on the photos above. I found the most beautiful, old cutlery in a thrift store for 10 euros for 20 parts – I just love it! Yep, whether it’s clothes, cutlery or furniture; there are amazing things to find in thrift stores! I also found a cute, retro mixer in a thrift store for less than 5 euros. In Søstrene Grene I found a giant plastic hot dog tray, some pags of spices, little jars for spices and one of the most important things in a household; colourful straws! Last but not least, I got my hands on the nicest, a bit damaged, baroque like chair. I’ve been looking high and low for baroque like furniture and this was just perfect for me – and it can be fixed with a little help from a needle and a thread.. and then the worn look is kind of charming, I think. Yep, I’m on my way to having my stuff together for moving to the city of smiles! How do you like my buys?