stilikon: Eva B.

photosource: Eva B.

Ok, nu har jeg et par gange fået spørgsmålet om jeg har en enkelt person jeg drager inspiration fra – et stilikon kan man vel kalde det.. For et par måneder siden kunne jeg ikke give et rigtigt svar, altså sige navnet på en person, der inspirerer mig, men efter jeg opdagede Eva Beeldsnijder på lookbook.nu, har det hele ændret sig. For se lige hvor fantastisk stil Eva har! Hun er en pige fra Holland, der hele tiden klæder sig spændende, farverigt og næsten altid med en sløjfe i håret og flatforms på fødderne. Jeg er virkelig, virkelig inspireret af hende og hendes farvebrug. Ja, jeg kan næsten ikke beskrive det, Eva er et stilikon af kaliber, synes jeg – hold fast hvor kan hun bare finde ud af at klæde sig på! Jeg elsker, at jeg aldrig har set hende i et outfit, der kunne give indtryk af at hun lever i det 21. århundrede – hendes stil giver altid et indtryk af 80’erne, 90’erne eller årtier før det, hvilket jeg virkelig elsker, for selvom det er retro, bringer hun alligevel noget nyt til det alligevel. Jeg kan næsten ikke vælge mit favorit outfit fra hende, men hvis jeg skulle gøre det, ville det stå mellem de øverste tre looks med mørke sløjfer og looket med de lilla bukser. Det første look med mørk sløjfe har det dejligste 90’er-look og det med de lilla bukser er så lækkert gammel dame-agtigt. Og derudover, mønstrede gamacher og buffalos: what’s not to love? Jeps, jeg er hooked på den her tøs! Tjek resten af hendes lækre outfits ud på lookbook HER. Hvad synes I om Eva B?

I’ve often been asked if I have one person that I get inspired by – a style icon, you might say.. a few months ago, I couldn’t answer that question very well, but after I recently discovered Eva Beeldsnijder on lookbook.nu, things changed. I mean, check out that style! Eva is a girl from Holland, who always dresses interestingly, colourful and almost always with a bow in her hair and flatforms on her feet. I a really, really inspired by her and the way she uses colours. Well, I almost can’t describe it, Eva is a style icon of great caliber, I think – dang, that girl knows how to dress herself! I love that I’ve never seen her in an outfit that looks like she is living in the 21st century – her style is very inspired by the 90’s, 80’s and style eras before that, which I really like, because even though it’s retro, she always brings something new anyways. I almost can’t choose my fave look from her, but if I had to, it would be one of the three first looks with dark hair bows or the one with the purple pants. the first dark hair bow look just has the nicest 90’s vibe and the purple pants look has the sweetes old lady like style. Oh, and don’t forget the buffalos with printed leggings: what’s not to love? Yep, I’m hooked on this gal! Check out the rest of her looks on lookbook HERE. How do you like her style?