new in: flyvende fødder

vivienne westwood shoes new in nemesis babe outfit-1 vivienne westwood shoes new in nemesis babe outfit-2Kender I det, når man, i løbet af flere år, har ledt og ledt og ledt efter et par sko som man har et på et billede én gang og slet ikke kan få ud af hovedet? Det gør jeg. Uden tvivl. Og nu kender jeg også følelsen man får, når man så endelig finder det par sko, efter at have glemt alt om at de eksisterede. På et loppemarked. Til ingen penge. I MIN størrelse. Åh ja, jeg fandt de fantastiske bevingede, sorte gummi-flatform-sandaler fra Vivienne Westwood Anglomania x Melissa, som jeg har drømt om siden jeg for længe siden så et street style billede af et par fødder, der flød henover jorden i dem. Jeg ved ikke hvad jeg har gjort for at fortjene sådan et heldigt sammentræf, men, ih, hvor er jeg glad for at det er sket!  Og til trods for at de er en smule ubehagelige og besværlige at have på, bliver jeg nødt til at få dem brugt. Jeg mener, jeg har jo ledt efter dem i årevis! Måske snupper jeg dem med til Elle Style Awards sammen med det ikke-eksisterende outfit, jeg (slet ikke)har fundet at tage på.. Og så flyver jeg hjem igen!

 

Hvad synes I om mit nye, vidunderlige køb?

 

SHOP de fantastiske gummisko fra Vivienne Westwood Anglomania x Melissa:
[show_shopthepost_widget id=”53138″]