new in: fødselsdags-edition

 photo newinnemesisbabebirthdaycameranorthside4_zpsb5fc8e44.jpg photo newinnemesisbabebirthdaycameranorthside3_zps2d12b1bf.jpg photo newinnemesisbabebirthdaycameranorthside2_zpsf8d1b6f8.jpg photo newinnemesisbabebirthdaycameranorthside1_zpse3f5d4db.jpg Nu var det jo min fødselsdag for netop én uge siden og i den anledning, synes jeg lige jeg vil give jer et kig på de gaver, jeg fik skrabet til mig – nu hvor jeg endelig har samlet dem sammen. Den første gave, jeg fik, var af mine forældre, der er så søde at sende mig til Northside om lidt over en måneds tid – det er alt for længe siden jeg har været til koncert eller festival, så nu skal der gives gas – og høres The Knife live, juhuuu! Apropos The Knife går jeg direkte videre til gaverne fra min søster: hun købte mig nemlig en fin køkkenkniv fra Rice i min yndlingsfarve gul, eftersom jeg længe har ønsket mig den, da jeg har den pinke udgave, som jeg synes ih, så godt om. Derudover fik jeg en fantastisk smuk æske fra House Doctor i et mønster, jeg slet ikke kan stå for(og nå jo, den var naturligvis fyldt med slik!). Sidst men ikke mindst fik jeg endelig skiftet mine spenderbukser fra skinnyjeans til kassebukser og gav min konto en på godaw’en, da jeg gav mig selv et Canon EOS 7D kamerahus inkl. batterigreb i fødselsdagsgave. Jeg købte det af en rar Aarhusiansk gut via dba, og fik, udover kameraet en god kop kaffe og en snak om kameraet i onsdags, hvor jeg var nede og hente det. Selvsamme dag inviterede min dejlige veninde, Maria, mig på ARoS som hendes gave til mig, hvilket slet ikke kan kimses af – så kom jeg endelig også op i regnbuen! Jeg må indrømme, lidt selvisk, at kameraet godt nok et min yndlingsgave i år – jeg har læst slavisk i manualen, som var det en hæftig roman, jeg ikke kunne slippe, og prøvet mig af med kameraet, siden det kom mig i hænde.. Juhu for fødselsdagsgaver! Hvad synes I om dem?

Since my birthday was exactly one week ago, I though that I’d give you a loot at my presents, since I’ve finally gotten them all together. The first one I got was from my parents, who gave me a ticket to Northside – it’s way too long since I’ve been to a proper koncert or festival so I’m overjoyed to go do that in just about a months time – and go listen to The Knife live, yay! Talking about The Knife, lets take a look at the presents my sister got me: She firstly got me a great kitchen knife from Rice in my fave colour yellow, since I’ve wanted it ever since I bought a pink one about a year ago and really liked it. Then she also got me a gorgeous box from House Doctor with a print I just can’t stop looking at, oh my(and it was, of course, stuffed with candy)! Last but not least I turned into a big spender, when I gave myself a Canon EOS 7D camera house. I bought it from a nice, Aarhusian guy via dba, who, besides the camera, also gave me a cup of coffe and a good lesson on how to use the camera, when I went to get it this Wednesday. That very day, my lovely friend, Maria, also took me to ARoS(the museum of modern art in Aarhus) as her present, which I was super happy about – I finally got to walk around the rainbow! I must admit, kind of selfishly, that my fave present this year is the camera – I’ve read the manual religiously, as if it were a hefty novel, that I just couldn’t let go of, and I’ve tried out all of its functions ever since it was passed into my hands.. Yay for birthday presents! How do you like them?