new in: form

Jeg var lige et smut omkring Pilegaards Antikvariat den anden dag, hvor der stod en kurv med kunstbøger. Der fandt jeg denne super flotte bog af Erik Lynge. Jeg har ikke fået læst de få siders tekst der er deri endnu, men jeg har skam fået kigger på alle de flotte, simple billeder af forskellige former, han har lavet. Der er så mange former jeg aldrig selv har kunnet forestille mig. Jeg synes det er super inspirerende! Jeg tror helt sikkert det er en bog, man kan drage en masse inspiration fra både mht. mode men også design generelt.
I went by an antique shop after school recently. Outside there was a basket with art books, in which I found this beautiful book by Erik Lynge. I haven’t read the few pages of text there are yet, but I’ve spent some time looking at the nice, simple photos of different white shapes. I find it extremely inspirering. There are so many shapes I have never thought about. I think it’s a book from which you can get a lot of inspiration, both in fashion but also concerning design in general.