NYFW favoritter pt. 2

Jeg har tænkt mig at prøve lidt på at vise jer nogle af de knap så hypede kollektioner fra New Yorks modeuge, da jeg synes det er lidt noget fis at blogge om det alle de andre skriver om – jeg fandt nemlig ud af det var tilfældet med Altuzarra. Derfor har jeg denne gang har jeg valgt Yigal Azrouël. Jeg har aldrig hørt om ham før, men jeg er ret glad for hans kollektion! Jeg er tosset med farvebruget og formerne – det hele virker så afslappet og “slasket” men på samme tid ret elegant. Mine klare yndlinger fra kollektionen er den første sorte kjole, looket med de orange læderbukser, den gule, mønstrede dragt og det hvide sæt til sidst. Nøj, hvor er jeg vild med de orange bukser! Hvilke er jeres yndlingslooks?

I want to try to show you some of the lesser hyped collections from the New York fashion week, since I think it’s dumb to blog about the collections everyone else blogs about – I found out that it was the case with Altuzarra. That’s why I chose Yigal Azrouël this time. I never heard of him before but I like his collection a lot! I love the use of colours and the shapes – it all seems very laid back but also quite elegant. My faves here are definately the first black dress, the look with the orange leather pants, the yellow pattern jumpsiut and the white look at the end. Damn I’m crazy for the orange leather pants! What are your favourites?