new in: genbrugskup

PhotobucketPhotobucketDa jeg i mandags var ude og rende ærinder kom jeg forbi genbrugen i Jægergaardsgade, hvor jeg gjorde mig et vidunderligt kup. Først fandt jeg et par ualmindeligt fine laksko med en lille, viktoriansk-lignende hæl og ruskindssløjfer. Derefter gjorde jeg noget, men altid bør gøre, når man er i genbrug: tjekkede udklædnings-/fastelavnsafdelingen ud, og hvilket held! Der fandt jeg den fine, lidt klovnede og stribede(jeps, det geometriskeprojekt er stadig i gang) blazer og den ridehjelmsagtige hat, der helt sikker skab bruges sammen og i selskab med røde læber. Efter mine fantastiske fund, gjorde jeg en endnu bedre opdagelse: der var udsalg! Så hele molevitten kostede mig intet mindre end 55kr. Et kup af dimensioner, siger jeg jer!

When I, this Monday, was out running errands, I stopped by the thrift store in Jægergaardsgade, where I got an amazing bargain. First, I found these unusually cute patent leather shoes with a little, victorian heel and suede bows. Then I did something very essential to do, when thriftshopping: checked out the costume-department and what luck! There, I found the nice and kind of clowny, striped(yup, the geometric project is still going) blazer and a great riding helmet-like hat, which defibnately will be used together and accompanied by red lips. And after doing these amazing finds, I learned something even better: SALE! So all of this ended up costing 55DKK/7euros. A bargain of dimensions, I tell you!