Paris streetstyle: on the go

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketmore photos to be found at NEMESIS, BABE streetstyle

Så kommer den sidste portion af mine billeder fra Paris som jeg vil vise jer. Der er selvfølgelig også rigtig mange andre at finde på min tumblr, men jeg har udvalgt creme de la creme til at vise jer herinde. Temaet i dag er “on the go” eftersom jeg ret ofte fotograferer folk mens de går og er på vej steder hen(lige udover det øverste billeder, men jeg synes simpelthen bare det er så godt!). I dette indlæg har jeg både formået at presse mode-kendisser som Elena Perminova og Vika Gazinskaya ind, samt modeller og hele fem pelshatte. Jeg har bevidst undladt at smide alle mine model-fotos op her på bloggen, eftersom de, efter min mening, sjældent klæder sig inspirerende – super ærgerligt når de er så gode at fotografere! Men I kan se masser af modelfotos HER, hvis I lyster. Jeg synes modellen på scooteren ser så sød ud, som hun er på vej afsted til det næste show og så kan jeg super godt lide kompositionen af billedet med de tre modeller på tre forskellige niveauer. Derudover er det andet sidste også en af mine favoritter på grund af situationen og kompositionen, og fordi det slet ikke ligner at der har været proppet med fotografer og modefolk over alt lige hvor hun står.. mh, rene billeder! Derudover er det sidste billede også bare et hit – behøver jeg sige hvorfor? Gul, gul, gul! Og så kombineret med hvid pelshat og handsker – jeg er helt solgt! Hvilket er jeres yndlingsbillede?

So here’s my last portion of Paris photos that I want to show you. There are, of course, lots more to be found on my tumblr, but for you, right here, I just picked the cream of the crop. The theme, today, is “on the go” since I very often shoot people while they’re walking or on their way somewhere(exept for the first photo, but I just like it so so so much!). In this post I both managed to squeeze in fashion celebs like Elena Perminova, Vika Gazinskaya, models and five furry hats. I intentionally decided not to put all of my models shots in post on the blog, since they usually, in my opinion, don’t dress very inspireringly – super annoying, because they’re so easy and nice to shoot! But you can see lots of model shots HERE, if you feel like it. I think that the model on the scooter, on her way to the next show. Then I also really like the composition of the photo with the three models in the three different stages in the photo. The second to last photo is also a fave of mine, both because of the situation, the composition and the fact that it looks like there aren’t no photographers or tons of fashion people around her.. mh, clean shots! Then I also really like the last shot – need I say why? Yellow, yellow, yellow! And the combined with a white fur hat and gloves – I’m amazed! Which is your fave shot?