new in KBH: highstreet-køb

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Efter en ordentlig omgang shopping på turen til KBH, har jeg tænkt mig at dele mine indkøb ind i tre kategorier: Highstreet-køb, second hand-køb og vintage-køb. Den lille “new in KBH”-serie begynder lige her med mine highstreet-køb. BH’en købte jeg i Urban Outfitters, fordi jeg synes den er så fin og jeg kan lige forestille mig den under en top med store ærmegab til sommer! Som I nok har lagt mærke til, er jeg storforbruger af hvide strømper, så en omgang hvide strømper fra H&M røg også med hjem. Derudover fandt jeg disse fantastiske lyserøde flatforms i H&M Divided. Jeg er normalt ikke tilhænger af farverige sko, eftersom jeg klæder mig meget farverigt, at jeg normalt holder skoene på et neutralt niveau – men det kan være det skal laves om på nu! Jeg kunne i hvert fald ikke lade skoene ligge, for jeg tror de vil være for fede til at peppe et outfit op, når man er lidt uinspireret, tøjmæssigt. Udover disse køb fandt jeg også et par superfine, lave stilletter i Zara, som de desværre ikke havde i min størrelse, men så er det heldigt, at Zara har en webshop og skoene nu er på vej hjem til mig med posten! Dem får I at se engang, når jeg får dem. Hvad synes I om mine køb?

After a great deal of shopping on my CPH-trip, I decided to divide my buys into three categories: highsteet buys, second hand buys and vintage buys. This little “new in CPH”-series starts right here with my highstreet buys. I bought the bra in Urban Outfitters because I think it’s so pretty and I can just imagine it underneath a top that has big armholes (is that what it’s called? armholes?) for the summer! As you might’ve noticed I am addicted to using white socks all of the time, so a bunch of those from H&M went home with me too. I also found these gorgeous pink flatforms from H&M Divided. I am normally not a user og colourful shoes, since I dress so colourfully that I keep my shoes neutral – but maybe that’ll change now! I just couldn’t leave the shoes in the store, because they could be a great way to make an uninspired outfit much more interesting. Other than there buys I also found a pair of low stillettos in Zara, but they weren’t there in my size – but luckily Zara has a webshop and those stillettos are now on their way towards me in the mail. You’ll see them when I get them. How do you like my buys?