optagelse

Photobucket
Photobucket
Photobucket

For præcis en uge siden sendte jeg min optagelsesopgave til en designteknologuddannelse på Teko ind. Jeg synes bare lige, jeg ville vise jer noget, af hvad jeg fik lavet, eftersom jeg er en smule stolt af det. Jeg er nemlig, i følge mig selv, sindssygt dårlig til at tegne, men alligevel fik jeg produceret nogle tegninger, som jeg var stolt af at kunne sende ind.. Derudover fik jeg også lavet en lille farvecollage. Idéen med den var oprindeligt sekundærfarver – grøn, orange og lilla – men det endte med at farverne flød lidt ind i hinanden og at den lilla blev pink. Men helt dårligt synes jeg nu ikke det blev! Senere på ugen får I lige endnu flere billeder fra min optagelsesopgave, eftersom jeg også lavede et outfit/look, som min veninde, Kia, tog billeder af. Hvad synes I?

Exactly one week ago today, I sent my admission assignment for a design technologist education to Teko. I just wanted to show you some of the things I did for the assignment, since I am a bit proud of it. According to myself, I am shit at drawing, but I somehow produced a couple of drawings that I was proud to send in.. I also made a colour collage. The idea with it was originally secondary colours – green, orange and purple – but the colours ended up merging a bit and the puple turned pink. But I don’t think it turned out too bad. What do you think? Later this week you’ll see some more photos from my admission assignment, since I also made an outfit/a look that my friend, Kia, photographed me in.


Udgivet

i

af

Tags:

Kommentarer

0 svar til “optagelse”

 1. Marie Avatar

  Det ser rigtig godt ud! Held og lykke med det 😀

 2. christina Avatar

  det ser vildt fedt ud 🙂 jeg krydser fingre for dig!

 3. kamilla Avatar
  kamilla

  held og lykke 🙂
  er det i herning eller århus?

  1. Marie Avatar
   Marie

   mange tak! jeg mener det er i herning, men man kan altid håbe der er en afdeling for uddannelsen i aarhus!

 4. Frederikke Dyrbjerg Christensen Avatar

  Fantastisk blog du har dig her! Fede lange indlæg 😉 måske vi kunne følge hinanden via bloglovin?

  Knus Frederikke
  http://www.myfashiondiary.net/

  1. Marie Avatar
   Marie

   mange tak for det! Jeg tager lige et kig forbi din blog! 🙂

 5. Maja Avatar
  Maja

  Det lader til du fik afleveret en god besvarelse . Hvilken linje søgte du ind på ? 🙂

  1. Marie Avatar
   Marie

   tak for det! jeg søgte ind på visual fashion communication 🙂

 6. Joanna Nielsen Avatar

  Super fedt! 🙂 Men hvis det er noget du har tegnet efter, er det vel ikke dit eget, så beviser det vel ikke hvad du kan? 😉 Glæder mig til at se resten.

  Kram<3
  http://www.theeyeshaveit.dk

  1. Marie Avatar
   Marie

   det var noget med at kunne gengive former og proportioner, så jeg mener at det var ok – det var slet ikke så let som man lige skulle tro!

 7. Michelle Avatar

  Det ser flot ud! Man behøver heldigvis ikke være en mester til at tegne på Teko da det hele foregår på computeren 🙂 Jeg kom i hvert fald ind selvom jeg ikke tegner længere 🙂

 8. laura Avatar

  hej marie. super fin collage, og synes da det er nogle fine tegninger du har fået støbt sammen! glæder mig til at se mere!
  fin blog du har dig!! 🙂

  lauraju.blogspot.com

 9. Sissel Avatar

  Jeg har også selv lige taget optagelsesprøven til Teko! Jeg har søgt ind på specialet Visuel Fashion Communication – jeg går ud fra at du har søgt som tøjdesigner? I hvert fald nogle rigtig flotte ting du har fået lavet!

  Jeg krydser fingre for at vi begge kommer ind og måske ses vi til September!

  http://www.blogfemmefatale.blogspot.com

  1. Marie Avatar
   Marie

   jeg har faktisk også søgt ind på Visual Fashion Communication 🙂 men mange tak og held og lykke!