new in og en reminder

Photobucket

Lige et lille check in for at vise jer mine nye pink shorts, som jeg har købt på udsalg i Monki til en flad halvtreller! Jeg synes jeg har manglen en pink underdel (udover mine pink bukser) og eftersom en pink nederdel er umulig at finde hoppede jeg i med begge ben, da jeg så de her shorts på udsalg. Jeg tror de vil være super med overdelen fra det HER look. Ellers tror jeg også de er gode med en sort bikinitop eller en løs t-shirt stoppet ned i.

Jeg vil lige huske jer på at konkurrencen om parfumen WARM COTTON fra CLEAN slutter i morgen ved middagstid, altså kl. 12.00 – så husk at deltage hvis du vil have fingrene i den! Gør det lige HER.

I’m just checking in to show you my new pink shorts that I bought in Monki for 50DKK/about 7euros on sale! I think I was missing a pink bottom (besides my pink pants) and since it’s so hard to find a pink skirt, I bought these shorts the moment I saw them on sale. I think they’ll do great with the top part of THIS look. I also think it’d do well with a black bikini top or a loose t-shirt tucked into it.