new in paris: det glimrende

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Her er den første del af mine indkøb fra Paris – jeg fik købt en del ting som jeg har delt op i kategorier og denne omgang er det glimmertøjet, jeg viser jer! Disse to toppe købte jeg i Free’P’star, en fantastisk secondhandkæde, der bl.a. har noget så dejligt som en 1euro-kasse! Den røde top fandt jeg netop i den kasse. Jeg elsker virkelig hvor 90’er-kikset den er og jeg tror den ville være super til fest med et par cutoff shorts og en side-hestehale. Den lilla fik jeg for 5 euro og jeg tror virkelig den kan blive brugbar. Jeg forestiller mig den med en hvid, plisseret nederdel eller en anden underdel i lilla, pink eller blå. Mh! Hvad synes I om det?

Here’s the first portion of my buys from Paris – I bought quite a lot of stuff, which I divided into categories and today I’m going to show you the glittery stuff! I bought these two tops in Free’P’star, an amazing chain of secondhand shops that has something az lovely as a 1euro-box! The red top was found in this exact box. I really love the cheesy 90’s-feeling it has and I’d love to wear it with cut off shorts and a side-ponytail. I got the purple top for 5 euros and I think it’ll come very much in handy. I’m imagining it with a white, pleated skirt or some other bottom in purple, pink or blue. Yum. How do you like it?