paris outfits: preview fra de sidste tre dage

Photobucket
Photobucket
Photobucketphotos by: Elisa Baudoin

Endelig har jeg fundet et par fine billeder af mig fra de sidste tre dage. Disse er alle taget af den smukke Elisa, som I så på andet billede i DETTE indlæg. De her fotos er nok mere en smagsprøve på hvad jeg har haft på, men jeg synes de skulle vises, eftersom NEMESIS, BABE er baseret ret meget på min egen stil, og den har man ikke set meget til herinde det sidste stykke tid. Jeg venter stadig på at finde gode helkropsbilleder til at vise jer – jeg ved at Stockholm Streetstyle har fotos fra alle tre dage, så jeg håber snart de kommer ud. Mit første outfit var baseret mest på den glitrende firsercardigan og de store smykker, så jeg kørte et glamourøst firser-look. Det andet outfit var stort set pink. Pink sko, shorts, bælte, t-shirt, halskæde og læber og derudover forsøgte jeg med et nyt hårlook – en næsten-midterskilning! Det sidste outfit var en form for vintage Sporty Spice og jeg fik da credit for at være 90’er den dag! Det bestod af mine vintage Cacharel-bukser og en lille sort croppet top. Hvad synes I om den lille forsmag?

I’ve finally found a couple of nice photos of my looks these last three days in in Paris. The photos were taken by the gorgeous Elisa, who is in the second picture in THIS post. These photos are just a prewiev of what I’ve worn, but I thought I had to show them, since NEMESIS, BABE is built around my personal style, and I know we haven’t seen much of that here for some time now. I’m still waiting to find good full figure photos to show you – I know Stockholm Streetstyle have shot me in all these outfits, so I hope they’ll come on the site sometime. My first look was based on a shimmery 80’s cardi and golden jewellery and I went for a glamourous 80’s look. The second look was almost all pink. Pink shoes, shorts, belt, t-shirt, necklace, lips and a yellow bag and then I thied doing a new hair thing – parting my har almost in the middle! The last outfit was a mix of vintage and Sporty Spice and I did get some credit for being 90’s that day – nice! I wore my vintage Cacharel pants with a little black, cropped top. How do you like this preview of my looks?