new in paris: det mønstrede

IMG_7714
Photobucket
Så er vi nået til sidste portion af hvad, jeg købte i Paris! Denne gang er det det mønstrede tøj, jeg fik købt, som er denne skjorte og kjole. Jeg tvivlede faktisk en del på begge ting, men de var fra 1-euro-kassen, så selvom der var en smule tvivl, kunne de lige så godt komme med hjem alligevel. Skjorten købte jeg faktisk udelukkende fordi jeg vidste den ville være god sammen med min dejlige gule ruskindsnederdel. Jeg er ikke sikker på hvad jeg ellers ville bruge den til, faktisk, måske bare et par sorte cut off shorts? Kjolen købte jeg fordi jeg ikke kunne modstå den 70’er-feeling der er. Den er simpelthen så iumodståeligt 70’er- og lidt ABBA-agtig, og så er jeg ret glad for mønstrene g farverne på den – nok allermest de forskelligt farvede kasser. Jeg planlægger lidt at den skal bruges med et bælte, for at gøre den lidt kortere, og så i selskab med højt opsat hår. Hvad synes I om dem?

Ok, here’s the last part of what I bought in Paris! This time we made it to the printed things. I actually doubted buying these things a bit, but since they were 1 euro each, I decided that they should go home with me anyways. The shirt was bought specifically because I knew that it would go perfectly with my yellow suede skirt. I’m not sure what I’d use it for otherwise – maybe just a pair of black cutofffs? I bought the dress because I couldn’t help but love the 70’s and almost ABBA-like feeling it had. I also like the prints and colours on it as well – mostly all the differently coloured squares. I plan for it to be used belted, to make it shorter, and then with a high hairdo. How do you like these buys?