snapshots fra Paris 2

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket All photos by me.

Så er der igen lidt billeder fra udenfor showene i Paris. Denne gang er det hovedsageligt fra den sidste dag. Og denne gang er er overordentligt meget Elena Perminova ind over – hun er faktisk på hele 3 billeder, alle taget den samme dag. Men hvor klæder hun sig altså også fint! Jeg elsker hendes første outfit den sidste dag med den iturevne denimkjole og de gule neonsmykker! noget andet jeg er helt tosset med er ham, den ualmindeligt charmerende mand på andet sidste billede, der var klædt i det amerikanske flags farver fra top til tå.. Og så kan jeg simpelthen heller ikke stå for cykelstyret! Jeg har også smidt nogle modeller med i puljen denne gang – jeg har et par billeder af modeller, men jeg ved ikke om jeg vil lave et indlæg om det endnu, hvad siger I? Åh, forresten, har I set jeg lige fik snuppet et billede af et kamera med et billede af mig på? Ret meta, men nu hvor jeg blev fotograferet så meget, synes jeg det var ret fint lige at have et billede af det også. Hvad synes I om billederne?

Once more, here’s a bit of snapshots from outside the shows in Paris. This time it’s mainly from the last day. And this time there’s quite a lot of Elena Perminova invovled as well – whe’s actually on three photos in this bunch, and all of them are from the same day. But she dresses so nicely! I absolutely adore her first outfit from the last day, when she wore the ripped denim dress and the neon yellow accessories! Something I also adore is that incredibly charming man on the second to last photo, who dressed himself in all stars and stripes-colours.. And that moustache isn’t too bad either! I also threw a few models in the bunch this time – I have a collection of photos of more models, but I’m not sure if I want to do a post about them – what do you think? Oh, and have you seen that I got to take a picture of a camera with a picture of me on it? Pretty meta, but since I was photographed so much, I decided I had to have a picture of that as well! How do you like my photos this time?