new in paris.. en masse!

 photo paris-1-2_zpsb4dcbaed.jpg photo paris-2-2_zpsddeeb776.jpgTraditionen tro brugte jeg mig et fint stykke tid i Paris(le Marais, nærmere) på at shoppe genbrugstøj.. igen igen! Denne gang fik jeg fyldt kufferten rigtig godt op, da jeg gik en smule bersærk i Vintage Desirs nederdels-afdeling, lagde en lilla smæk-dragt til og fandt en hvid kæmpe-jakke hos Free’P’Star på min første dag i Paris. I tirsdags slog jeg så smuttet omkring Kiloshoppen på rue Verrerie og kunne altså ikke dy mig for at smide en mønstret ski-jakke samt en fantastisk blå strikkjole med tomattema i kurven ligeledes. Hvis jeg selv skal sige det synes jeg udbyttet af min genbrugsjagt blev ganske betragteligt – især for de i alt 70 euro jeg måtte slipper for det – og jeg glæder mig til at danse omkring i mine nye, prikkede nederdele hele foråret! Hvis du skal til Paris og kunne tænke dig at svinge omkring de samme steder som jeg frekventerer, så klik dig ind på PARIS GUIDE i menuen under headeren og download min pariser-guide – som jeg har planer om snart at opdatere med flere spisesteder, genbrugsbutikker og apoteker! Stay tuned! Hvad synes I om mine køb?

True to my tradition I spent a good couple of hours in Paris(well, le Marais) shopping for second hand clothes.. agin, again! This time I filled up my suitcase quite well, when I went berserk in the skirt department of Vinatge Desir, added a purple dungaree-short and found a giant white jacket in Free’P’Star on my first day in Paris. On Tuesday i went by the Kiloshop on rye Verrerie and couldn’t help but to put a printed ski jacket and an amazing blue, tomato themed knit dress  in my basket as well. I really think that I the catch of my second hand hunt is quite something – especially since I only gave 70 euros for the whole lot – and I can’t wait to dance around in my new, polka dotted skirts all spring! If you’re going to Paris and would like to visit the same places as the ones I frequent, click on the PARIS GUIDE in the menu under the header and go download my personal guide to Paris – which I plan to update soon with more places to eat, second hand shops and pharmacies, so stay tuned! How do you like my buys?