glimt fra Paris

 photo instaPARIS1_zps2daea83a.png1: Sidste torsdag drog jeg igen ud af landet og mod Paris. 2: Skybilleder fra fly-turen er næsten obligatorisk, ikke? 3: På min første dag i Paris kunne jeg ikke nå at komme ud og fotografere – så jeg shoppede i stedet! 4: På min anden dag fik mine fantastiske Moschino-bukser præmiere. 5: Jeg gik på McD for første gang længe og følte mig meget Moschino.. og fandt ud af at de har pomfritsovs i Frankrig! 6: På min tredje dag forsøgte jeg mig med et sporty look og sprang i bowlingsko og cheerleading-top. 7: Jeg kunne ikke lade være med liiiige at sende et lille postkort til min søster. 8: På den fjerde dag brugte jeg min nye, lange frakke sammen med med multifarvede, korte kjole.

1: Last Thursday I packed my bags once again and left for Paris. 2: Cloud photos from the plane are almost obligatory, right? 3: On my first day I couldn’t go shooting, so I shopped in stead! 4: On my second day, my amazing Moschino trousers had their premiere. 5: I went to McD for the first time in a long time and felt very Moschino. 6: On my third day I tried doing a sporty look with bowling shoes and a cheer leading top. 7: I couldn’t help but sending my sister a post card. 8: On the fourth day I wore my new, long coat with a short, multi-colored dress.

 photo ainstaPARIS2_zps2f1dd060.png1: På min femte dag brugte jeg hele morgenen på at flette mit hår til en omgang cornrows. 2: Min pink jakke og leopard t-shirt gik så fint med de store blå døre. 3: Jeg tog til le Marais og købte pæoner til min vært. 4: .. og shoppede, selvfølgelig! 5: På min sidste dag vågnede jeg op til det smukkeste vejr! 6: Og bar min skønne, Carrie-agtige nederdel for første gang. 7: Jeg var vild med loftet i terminal 2F i CDG lufthavnen. 8: Og jeg landede hjemme i Aalborg, træt og tilfreds – fashion month er slut!

1: On my fifth day I spent all morning braiding my hair for a cornrow hairdo. 2: My pink jacket and leopard t-shirt went so well with those big blue doors. 3: I went to le Marais and bought peonies for my host. 4: .. and shopped some more! 5: On my last day in Paris I woke up to the most beautiful weather. 6: And I premiered my striped, Carrie-like skirt. 7: I loved the ceiling in terminal 2F at the CDG airport. 8: And I landed in the evening in Aalborg, tired but content – fashion month is all done!