new in paris: skoene

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Da jeg var i Paris, havde jeg lovet mig selv ikke at købe sko, eftersom jeg slet ikke ville have plads i kufferten hjem til dem. Så skete der bare det, at jeg købte en ekstra kuffert og kom til at gå ind i den mest fantastiske second hand kilopris-butik, hvor jeg fandt disse fantastiske sko i præcis min størrelse. Uuuh, hvor var det bare hammerfristende og til en pris af ca. 8 euro skulle de altså med hjem – for nu var der altså plads i min nyindkøbte kuffert! I så dem i mit sidste outfit HER og jeg er blevet fuldstændig tosset med dem, siden jeg købte dem. Jeg er super glad for deres klassiske look – de er både lidt gammeldame-Chanelagtige og lillepige-laksko agtige. Derudover en den lille hæl virkelig skøn, fordi jeg elsker at være på hæle, men i hæle over 10cm kan mine fødder altså ikke holde en hel dag! Så disse sko er helt perfekte: fødderne har det nemlig helt fint efter en hel dags gåen rundt i byen eller en lang nat på dansegulvet i disse sko, det har jeg skam allerede afprøvet! Jeg ved godt der er en lille skamme på hælen af den ene, men alt har vel sin charme.. Hvad synes I om disse skønheder?

When I was in Paris, I promised myself not to buy shoes, since I wouldn’t have room for them in the suitcase, going back home. But then I bought another suitcase and walked into the most amazing second hand shop, where the price was decided by the weight of the items, and there I found these beauties. Sooo tempting! So at a price of 8 euros I decided to take them with me – because now there was lots of room in my new suitcase! You also saw these shoes in my latest outfit HERE and I’ve grown insanely fond of them. I really adore that classic look – they both a little old lady Chanel-like and little girl dancing shoes-like. Then the heel is just wonderous, since I love wearing heels, but my feet just can’t do an entire day in heels above 10cm. So these are just perfect: my feet feel great after an entire day in the city or an entire noght on the dancefloor in these babies! I know there’s a little scratch on the back of one of the shoes, but I think everything has it’s charm.. How do you like them?