new in paris: sporty, vamset og meget vigtigt

PhotobucketPhotobucketPhotobucketI Paris skulle jeg selvfølgelig også ud på en omgang second hand shopping, eftersom second hand er så sulans billigt der nede, hvis man kender de rigtige steder. Denne omgang kom jeg hjem med ret forskellige ting og udelukkende i primærfarver. Det første jeg fandt var den fuldkommen geniale sweater, der er tilpas vamset, fjollet og farverig og som vil være så fin på en trist dag med et par helt almindelige sorte jeans og røde læber. Mit næste køb blev cheerleading-toppen.. jae.. Jeg har jo en vision om at eje én af alting i min garderobe, så hvorfor ikke? Jeg er endnu ikke helt sikker på hvordan jeg skal style den, men jeg synes den er virkelig genial, så det skal nok ikke blive et kæmpe problem – måske skulle man bruge den sammen med mit sidste køb fra Paris, nemlig de gule herrebukser? Jeps, i månedsvis, næsten årevis har jeg søgt højt og lavt efter et par gule herrebukser og nu tilsmilede lykken mig endelig! Bukserne vil jeg enten bruge til en almindelig hvid t-shirt eller en sort eller lille crop top eller.. ja, de bukser har så mange stylingmuligheder, hvor er jeg lykkelig over endelig at have fundet dem! Hvad synes I om mine nye Pariser-indkøb?

In Paris I had to go second hand shopping, since second hand can be so incredibly cheap if you know the right places to go in the city. This time I returned home with quite different things, though they were all  primary coloured. My first buy was the ingenious sweater, which is both fluffy, silly and colourful and which will light up a sad day, accompanied by a pair of black jeans and red lips. My next buy was the cheerleading top.. well.. I have an ambition to have one of everything in my wardrobe, so why not buy it? I’m not yet sure how to style it, but I think it’s just amazing, so I doubt it will be a problem – maybe it should be worn with my last Paris buy, the yellow trousers? Yep, for months, even years, I’ve been searching high and low for a pair of yellow mens ttrousers and finally I succeeded in it! I’ll wear the trousers with a plain white t-shirt or a little black or purple dropped top or.. well, those trousers have infinite styling possibilities, and Im so happy to have finally found them! How do you like my Paris buys?